Χ. Μιχαηλίδης: Μεγάλος ο αριθμός Βουλγάρων επισκεπτών στη Μέση

«Καλή καρδιά» εύχεται ο κος Χρήστος Μιχαηλίδης, πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας της Μέσης Ροδόπης μην χάνοντας τις ελπίδες του, αν και βλέπει και ο ίδιος, όπως και άλλοι συνάδελφοί του – αιρετοί κοινοτάρχες – το χωριό να αδειάζει το χειμώνα και να γεμίζει ξανά το καλοκαίρι.

Χ. Μιχαηλίδης: Μεγάλος ο αριθμός Βουλγάρων επισκεπτών στη Μέση«Δυστυχώς οι νέοι δεν μένουν στα χωριά» σημειώνει στο www.ertnews.gr και μιλά για την αστυφιλία και την μετανάστευση που «διώχνουν» τα νέα ζευγάρια. «Τώρα όλοι έχουν μεγάλες απαιτήσεις και θεωρούν αυτά που προσφέρει ένα χωριό λίγα» δηλώνει και στέκεται με ικανοποίηση στην αυξημένη κίνηση που σημειώνεται το φετινό καλοκαίρι. «Μεγάλη επισκεψιμότητα καταγράφεται στην περιοχή από Βούλγαρους επισκέπτες, ξεπερνά το 2019» υποστηρίζει και προσθέτει ότι αντιθέτως η κινητικότητα των ντόπιων είναι αισθητά μειωμένη λόγω του κόστους των καυσίμων.

Χ. Μιχαηλίδης: Μεγάλος ο αριθμός Βουλγάρων επισκεπτών στη ΜέσηΣταχυολογώντας τα σημαντικότερα προβλήματα του χωριού του στέκεται στον ελλιπή φωτισμό στον Κόμβο της Μέσης, στο δρόμο που οδηγεί προς την παραλιακή ζώνη. Ζητά καλύτερη- συχνότερη αποκομιδή απορριμμάτων, έγκαιρη κοπή χόρτων και το κυριότερο, όπως λέει, “τρόπο να φέρουν  οι υπεύθυνοι πίσω τους νέους”.

Με το σχολείο κλειστό δέκα και πλέον χρόνια τώρα, με εβδομήντα άτομα το χειμώνα, που τριπλασιάζονται την περίοδο του καλοκαιριού, η προσδοκία αυτή φαντάζει μάλλον ανέφικτη επί του παρόντος, ωστόσο, ο ίδιος σοφός πρόεδρος δεν απογοητεύεται «έχει ο καιρός γυρίσματα» λέει με την πίστη ότι με τους ανθρώπους πάλι τα χωριά της περιοχής θα ζωντανέψουν.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος