Αρνητικά στον κορονοϊό και τα δείγματα της Παρασκευής στην Κομοτηνή

Αρνητικά είναι τα ΟΛΑ δείγματα που ελήφθησαν για τον κορονοϊό στην Κομοτηνή την περασμένη Παρασκευή,από συνεργεία του ΕΟΔΥ.
Οι έλεγχοι συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα από τα συνεργεία του ΕΟΔΥ τις ώρες από 10 το πρωΐ έως 4 το απόγευμα στο παλιό Υγειονομικό και στο Α΄ΚΑΠΗ Κομοτηνής.

Αυτό που περιμένουν οι κάτοικοι της Θράκης είναι να μπουν από την 1η του Ιούλη, κλιμάκια του ΕΟΔΥ στις πύλες εισόδου της Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και κυρίως στο Τελωνείο των Κήπων, καθώς τα σύνορα για τους έχοντες Ελληνικό διαβατήριο έχουν ανοίξει, όμως στην Τουρκία ο κορονοίός καλπάζει και εκφράζονται φόβοι για ενδεχόμενα εισαγόμενα κρούσματα, τα οποία θα πρέπει να ελεγχθούν.

“Όχι άνοιγμα συνόρων μόνο για Έλληνες” λένε οι επαγγελματίες

Οι επαγγελματίες της αγοράς, χαρακτηρίζουν παράλογη την ενέργεια του ανοίγματος των συνόρων, μόνο για τους έχοντες Ελληνικό διαβατήριο, καθώς το θέμα πέρα από υγειονομικό είναι και οικονομικό, με πολλούς να παίρνουν μισθό και σύνταξη από την Ελλάδα και να τα καταναλώνουν στην Τουρκία, ακόμα και αυτή την περίοδο με τον κορονοϊό.
Όπως αναφέρουν, ειδικά τώρα θα ήταν σωστό να στηριχθούν οι εντόπιοι επαγγελματίες και παραγωγοί.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ