Το αργυρό και το χάλκινο μετάλλιο στις κατηγορίες «Εστιατορικό Γλυκό» και «Ριζότο», με πιάτα που ανέδειξαν τα τοπικά προϊόντα της Ξάνθης, κατέκτησαν δύο πρωτοετείς μαθητές της ειδικότητας Μαγειρικής Τέχνης της Επαγγελματικής Σχολής Μαθητείας της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης Ξάνθης, στον 3ο Μεσογειακό Διαγωνισμό Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής Τέχνης που πραγματοποιήθηκε στο ΜΕΚ Παιανίας, στο πλαίσιο της “11ης Έκθεσης Expotrof”.
Με περισσότερες από είκοσι διαγωνιστικές κατηγορίες, με συμμετέχοντες από όλη την Ελλάδα και από τουλάχιστον δέκα χώρες και με εκπαιδευτικές επισκέψεις σχολείων ο συγκεκριμένος διαγωνισμός έχει αναδειχθεί σε ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα της Ελλάδας στον τομέα της γαστρονομίας.
Σύνταξη: Γιάννης Πετρακόπουλος
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος