Απέλυσε εργαζόμενή του το Εργατικό Κέντρο Κομοτηνής

Σε απόλυση εργαζομένου του προχώρησε μέσω δικαστικού επιμελητή(20-03-2018) το Εργατικό Κέντρο Κομοτηνής. Πρόκειται για την επί 18 έτη υπάλληλο και μέλος του ΔΣ του ΕΚ, πρόεδρο του πρωτοβάθμιου και κλαδικού σωματείου Εμπορίου και Υπηρεσιών Ροδόπης, Ρυίας Πατσατζή.

Για άκρως αντεργατική και προκλητική πράξη, με επιπόλαιο και απαράδεκτο τρόπο, ως προς την καταγγελία της σύμβασης εργασίας και την απόλυση της, ενώ είναι ενεργή συνδικαλίστρια», κάνουν λόγο Πλειάδα Εργατικών Κέντρων και Ομοσπονδιών και σωματείων πρωτοβάθμια εργαζομένων, που σπεύδουν στο πλευρό της κ. Πατσατζή.
Τα ίδια τα σωματεία και οι Ομοσπονδίες υποστηρίζουν πως σε μια περίοδο που οι συνδικαλιστικοί φορείς, θα πρέπει να είναι ασπίδα σε κάθε εργοδοτική αυθαιρεσία δυστυχώς η μητρόπολη της εργασίας στη Ροδόπη, το ΕΚ Κομοτηνής, ανοίγει κερκοπόρτες, ώστε να εξυπηρετηθούν οι ορέξεις κείνων που καθημερινά συκοφαντούν το συνδικαλιστικό κίνημα

Σύμφωνα με πληροφορίες η ενέργεια του προέδρου του ΕΚ, Παντελή Μαγαλιού, και της πλειοψηφίας της παράταξή του, έλαβε την συγκεκριμένη απόφαση σε Διοικητικό Συμβούλιο του Ε Κ Κομοτηνής στις 13 -02-2018 και απλά τώρα την κοινοποίησε.
Σε δημοσιογραφικές ερωτήσεις, από τότε ακόμα ο κ. Μαγαλιός διέψευδε τέτοιου είδους σενάρια και τα απέδιδε στην φαντασία της κ. Πατσατζή.
Σύμφωνα με την καταγγελία της σύμβασης που της απέστειλε γράφει καθαρά την ημερομηνία της απόφασης λύσης της σύμβασης-13-02-2018-.
Υπενθυμίζεται πως η Δικαστική διαμάχη μεταξύ των Ρυίας Πατσατζή και Παντελή ΜΑγαλιού, κρατάει από 2013, όταν η κ. Πατσατζή διεκδίκησε να πάρει τα δεδουλευμένα της (19 μισθοί), τα οποία και έλαβε, μια και δεν είχε πληρωθεί αν και δούλευε από το 2011. Τα δεδουλευμένα τα έλαβε το 2015, μετά την αγωγή που κατέθεσε το 2013.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος