Ανεξαρτητοποιήθηκε ο βουλευτής Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ

Αποχωρεί από το Ποτάμι και ανεξαρτητοποιείται ο βουλευτής Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ, σύμφωνα με την επιστολή που κατέθεσε στον Πρόεδρο της Βουλής, στην οποία αναφέρει:
Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε, δια της παρούσης, θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω εγγράφως, ότι εφεξής δεν θα ανήκω στην κοινοβουλευτική ομάδα του Ποταμιού, παραμένοντας ως ανεξάρτητος βουλευτής.
Πρόκειται για την τέταρτη αποχώρηση μετά τους Κατερίνα Μάρκου, Χάρη Θεοχάρη και Ιάσωνα Φωτήλα.
Σε δήλωσή του προς τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ο Ιλχάν Αχμέτ ανέφερε ότι ήδη έχει ενημερώσει τον επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη, για τους λόγους της αποχώρησης του.
«Πεποίθηση μου είναι ότι ο στόχος για τη δημιουργία ενός μεγάλου ενδιαμέσου χώρου με προοδευτικό πρόσημο, με πίστη στις αστείρευτες δυνάμεις της ελληνικής κοινωνίας, στις αρχές της κοινωνικής δικαιοσύνης, στις δημοκρατικές κατακτήσεις αλλά και στις αναγκαίες αλλαγές και μεταρρυθμίσεις, είναι εφικτός και αναγκαίος όσο ποτέ άλλοτε στην πρόσφατη πολιτική μας ιστορία» είπε ο Ιλχάν Αχμέτ.
Μέσω Twitter απάντησε ο επικεφαλής του Ποταμιού στην απόφαση του βουλευτή Ιλχάν Αχμέτ να αποχωρήσει από την ΚΟ. Αυτή τη φορά χρησιμοποίησε λόγια του Νίκου Καζαντζάκη.
«Ρωτούν ‘ήσασταν 11, τώρα είστε 7, τι θα κάνεις;’. Τους απαντώ με Καζαντζάκη: Μην καταδέχεσαι να ρωτάς ‘θα νικήσουμε; θα νικηθούμε;’ Πολέμα!», έγραψε.
Αυτή την ώρα πραγματοποιείται η συνάντηση με την Φώφη Γεννηματά που είναι σε εξέλιξη .

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος