Ανακοίνωση της παράταξης Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση – Στο αρχείο η μήνυση του Χ. Τοψίδη

Ανακοίνωση εξέδωσε η Παράταξη της Διοίκησης στο Περιφερειακό Συμβούλιο, Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση, για το θέμα της μήνυσης που είχε υποβάλει ο επικεφαλής της παράταξης Περιφερειακή Σύνθεση, Χριστόδουλος Τοψίδης, στις 3/8/22, εις βάρος τριών αιρετών στελεχών της.

Συγκεκριμένα του Χρήστου Παπαθεοδώρου, Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου, του Αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος και Ενέργειας Χρήστου Γάκη και του  Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής. Βασίλη Δελησταμάτη, για παράβαση καθήκοντος σχετικά με το θέμα της εταιρείας SELECTA HELLAS.

Η Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ροδόπης, στις 9/11/22, εξέδωσε διάταξη με την οποία έθεσε την υπόθεση στο αρχείο, κρίνοντας ότι καμία παράβαση καθήκοντος δε διαπιστώθηκε εκ μέρους των ανωτέρω στελεχών.

Οι κ.κ. Παπαθεοδώρου, Γάκης και Δελησταμάτης έχουν ήδη μηνύσει τον κ. Τοψίδη για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση και θα ακολουθήσει εκ μέρους τους σχετική αγωγή αποζημίωσης.

«Η πολιτική αντιπαράθεση μαζί του έχει χάσει προ πολλού την αξία και το νόημα της. Ο κ. Τοψίδης, μέσα από τις πράξεις του, έχει καταφέρει να γίνει ο αρνητικός πρωταγωνιστής της Περιφέρειάς μας», αναφέρει καταλήγοντας η ανακοίνωση.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος