Αν.Μ.Θ. – “Περιφερειακή Σύνθεση”: Πλήρης η έλλειψη αναπτυξιακού οράματος

Για “πλήρη έλλειψη αναπτυξιακού οράματος” κατηγορεί την Περιφερειακή Αρχή η μείζονος αντιπολίτευση του Π/Σ “Περιφερειακή Σύνθεση” με αφορμή την τελευταία συνεδρίαση του. “Σύμπασα η ημερήσια διάταξη αποτελούνταν από «τυπικά» θέματα ενώ για άλλη μία φορά η ουσιαστική συζήτηση προκλήθηκε αποκλειστικά από την παράταξή μας και εστιάστηκε σε μία σειρά σοβαρών ζητημάτων” τονίζεται στην ανακοίνωση.

“Έτσι, μάθαμε την … «πρόθεση» της διοίκησης να ασχοληθεί με το θέμα της θαλάσσιας βλέννας που προερχόμενη από την Τουρκία πλήττει το ΒΑ Αιγαίο και συνεπώς απειλεί την Περιφέρεια μας. Ωστόσο, εύλογα απορεί κανείς για ποιο λόγο η Διοίκηση -εφόσον λέει ότι έχει κάνει ελέγχους- δεν θεώρησε σκόπιμο να ενημερώσει τους πολίτες ή το Περιφερειακό Συμβούλιο. Απλά ο κ. Μέτιος αναγκάστηκε να κάνει ένα σχόλιο σε δική μας σχετική ερώτηση. Το συμπέρασμα, το οποίο προκύπτει αβίαστα είναι η παντελής αδιαφορία των διοικούντων για τα προβλήματα!” τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση της “Περιφερειακής Σύνθεσης”.

“Ακόμη και στα τυπικά θέματα, όμως, η απόλυτη προχειρότητα αλλά και ανευθυνότητα κυριαρχεί.” σημειώνεται με την προσθήκη ότι:”Η Διοίκηση «τα ‘χει φορτώσει στον κόκορα» και δυστυχώς αυτές οι συμπεριφορές κοστίζουν στους πολίτες!”Διαβάστε εδώ:28062021_ΔΤ_ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ_9ης_ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ_ΠΣ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος