Αίτημα ένταξης στην Ημερήσια Διάταξη της επόμενης συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου του θέματος της υποβολή Πρότασης για την χρηματοδότηση Μέτρων Πρόληψης, Παρακολούθησης – Ελέγχου – Διαχείρισης και Προστασίας σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης κατέθεσε η κα Φελίνα Καζάκου, περιφερειακή σύμβουλός της Περιφερειακής Παράταξης “Περιφερειακή Σύνθεση”.
“Οι εντεινόμενες πιέσεις που επιφέρει η κλιματική αλλαγή στις ζωές όλων μας, είναι εμφανείς” τονίζει και σημειώνει ότι “οι φορείς τις Τοπικής Αυτοδιοίκησης οφείλουν να αξιοποιήσουν εκείνα τα πολυπληθή εργαλεία των νέων τεχνολογιών προκειμένου να διασφαλίσουν την ασφάλεια των πολιτών, των περιουσιών αλλά και τη βιώσιμη διαχείριση του φυσικού περιβάλλοντος”.
Η κα Καζάκου τονίζει ότι “ η Περιφέρεια μας μπορεί να διασφαλίσει χρηματοδότηση από 2.500.000-3.000.000, για μηχανισμούς, εφαρμογές και δράσεις που αφορούν την Πολιτική Προστασία και Ασφάλεια”.
Διαβάστε εδώ:Πρόταση Φ.Καζάκου
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος