Για την τουριστική προβολή της ΠΑΜΘ σε λεωφορεία και την ενίσχυση των ΚΤΕΛ και των τουριστικών λεωφορείων κατέθεσε σχετική επερώτηση η παράταξη της Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας προς τον περιφερειάρχη Α.Μ.Θ., Χρήστο Μέτιο, και τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού, Αθανάσιο Τσώνη.
Την επερώτηση, η οποία θα αναπτυχθεί σε επερχόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο από τον Περιφερειακό Σύμβουλο Π.Ε. Ροδόπης Χρήστο Χατζηπέμου, συνυπογράφουν όλοι οι περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης.
Ερωτάται ο κος Περιφερειάρχης και ο αρμόδιος για θέματα Τουρισμού αντιπεριφερειάρχης: “Εάν είναι στα σχέδιά τους η προώθηση διαφημιστικών μηνυμάτων τουριστικής προβολής της Περιφέρειάς μας μέσω εικόνων και μηνυμάτων επί των σύγχρονων λεωφορείων που διαθέτουν τα ΚΤΕΛ καθώς και τα τουριστικά γραφεία της Περιφέρειας μας μέσω συμβάσεων, όπως έχουν υπογραφεί από άλλες Περιφέρειες;”.
Διαβάστε εδώ:ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος