«Θα ευθυγραμμισθούμε με την στάση της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων, η οποία θα συνεδριάσει στη 1 το μεσημέρι και θα καθορίσει την από εδώ και πέρα στάση της». Αυτό τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ το μέλος του μπλόκου της Ροδόπης, Βαλάντης Βογιατζής.

Ο κ. Βογιατζής, σχολιάζοντας τη συνάντηση εκπροσώπων ορισμένων από τα μπλόκα και άλλων συνεταιριστών ή μελών αγροτικών συλλόγων, υποστήριξε πως «εκτός του ζητήματος της κατάργησης του ΑΤΑΚ, τίποτα άλλο καινούργιο δεν είπε ο πρωθυπουργός και δεν απάντησε στα αιτήματα που του έχουν τεθεί από τις προηγούμενες μέρες. Είμαστε 45 μέρες στους δρόμους και δεν είμαστε εμείς που κλέψαμε, αλλά που επενδύσαμε και συμμορφωθήκαμε με τους κανόνες. Μάλλον δεν θέλουν να λύσουν τα προβλήματά μας, δεν τους νοιάζει το μέλλον του πρωτογενούς τομέα, ούτε του διατροφικού μας τομέα και τι θα βάζουμε στο τραπέζι μας μετά την υπογραφή της συμφωνίας Μέρκοσουρ».
Ωστόσο, επεσήμανε πως σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί ο τόπος και ο χρόνος της σύσκεψης που ζήτησαν οι αγρότες του μπλόκου της Ροδόπης, με την συμμετοχή των τριών βουλευτών του νομού και την παρουσία του Περιφερειάρχη και του Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος