7ο Φεστιβάλ μπύρας και μουσικής στην Κομοτηνή

Την ικανοποίησή του για τη διοργάνωση του 7ου Φεστιβάλ Μπύρας, που ξεκίνησε απόψε με τη συναυλία του Γιάννη Κότσιρα και μεγάλη συμμετοχή κόσμου εξέφρασε ο Μάκης Πατρωνίδης, “ψυχή” του Συλλόγου «Γραμμόφωνο» (Σύλλογος με μέλη φίλους της Μοντέρνας Μουσικής) μιλώντας απόψε στην ΕΡΤ Κομοτηνής.

Είναι η 7η χρονιά που διοργανώνεται (φέτος με τα προστατευτικά μέτρα λόγω Covid μετά την περσινή αναβολή) στην Κομοτηνή και η πρώτη επί δημαρχίας Γιάννη Γκαράνη, καθώς πέρσι λόγω κορονοϊού δεν διοργανώθηκε.

«Προσπαθήσαμε να το διευρύνουμε κάπως, με την παρουσία νέων προϊόντων μπύρας, τα περισσότερα ελληνικά brand names» ανέφερε ο κος Πατρωνίδης εκφράζοντας την ικανοποίηση του και για τη στήριξη από πλευράς κόσμου.

Μοναδική «παραφωνία», η έλλειψη ντόπιων μουσικών σχημάτων, καθώς όπως είπε, ο κος Πατρωνίδης ο κορονοϊός-λοκ νταουν και καραντίνα – «αποδεκάτισε» πολλά μουσικά γκρουπάκια της Κομοτηνής. «Η περσινή χρονιά ήταν τραγική» είπε χαρακτηριστικά προσθέτοντας, όμως, πως υπάρχει πάντα η ελπίδα να συνεχίσουν αφήνοντας τα προβλήματα πίσω.

Την αυριανή δεύτερη και τελευταία μέρα θα παρουσιαστεί συναυλία του βουλγάρικου συγκροτήματος ORATNITZA. Το φεστιβάλ διοργανώνει στο χώρο του Θερινού Δημοτικού Θεάτρου Κομοτηνής η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού Παιδείας κι Αθλητισμού Κομοτηνής σε συνεργασία με το «Γραμμόφωνο».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος