Κομοτηνή: Το κορίτσι των Χριστουγέννων

«Αν χαμογελάμε όλα περνάνε πιο εύκολα» δηλώνει η Ειρήνη Τακουσίδου, αυτό το διάστημα δουλεύει σε μια εποχιακή χριστουγεννιάτικη δουλειά που στόχο έχει να προσφέρει το κέφι και τη χαρά στα μικρά παιδιά.

«Θέλει προσπάθεια 365 μέρες το χρόνο» δηλώνει για την εύρεση εργασίας που είναι ζητούμενο στην εποχή μας για χιλιάδες νέους και σημειώνει «οι δουλειές δεν έρχονται μόνες τους, πρέπει να τρέξεις, πολύ, πάρα πολύ.» Η αμοιβή περιορισμένη, το τρέξιμο περισσότερο, αλλά η νεαρή εποχιακή υπάλληλος δεν το βάζει κάτω. «Δεν απογοητεύομαι, θέλει προσπάθεια και νομίζω ότι όλα θα πάνε καλύτερα». Όσον αφορά στην αντιμετώπιση των δυσκολιών σπεύδει να προσθέσει «ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό, αυτό λέω στον εαυτό μου. Ύστερα κάνει και τους άλλους να ανησυχούν, όταν χαμογελάς, όταν δεν πτοείσαι, όταν είσαι εκεί και παλεύεις».

Όσον αφορά στην έλευση της νέας χρονιάς πιστεύει ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα για τη χώρα μας «δεν γίνεται διαφορετικά, πρέπει να το πιστέψουμε αυτό κι όταν το πιστέψουμε θα πάνε» δηλώνει κι εύχεται για την Ελλάδα και τους Έλληνες «Ψυχραιμία, προσπάθεια, αλήθεια και πιο καθαρές σχέσεις, ας αγαπήσουμε λίγο παραπάνω τα πάντα για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε».
Φώτο:Ειρήνη Τακουσίδου Φωτογράφος:Μαρία Νικολάου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος