Κομοτηνή: Στο Νοσοκομείο της Κομοτηνής περιμένουν και υπομένουν

«Παρά την κινητοποίηση μας τον τελευταίο καιρό δεν βγήκε καπνός. Ο μόνος καπνός που βλέπουμε είναι από τα αποκαΐδια των νοσηλευτών και των ιατρών που δίνουν την καθημερινή τους μάχη» δηλώνει ο κ. Αλέκος Σπανός μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου των Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Κομοτηνής.

Όπως σημειώνει από τους θεσμικούς φορείς μεγάλη κουβέντα γίνεται για την δημιουργία και λειτουργία του νέου Νοσοκομείου, κάτι που βρίσκει μεν σύμφωνους τους εργαζόμενους, ωστόσο, εκείνο που προέχει είναι η στήριξη του υπάρχοντος. «Προς αυτή την κατεύθυνση τίποτα θετικό δεν έχει γίνει» δηλώνει ο κ. Σπανός επισημαίνοντας πως γίνονται κάποιες κινήσεις που σκοπό έχουν να προσβάλουν τη συνοχή του Συλλόγου των Εργαζομένων, χωρίς, όμως, να κατονομάσει από ποιους γίνονται αυτές οι κινήσεις.

«Κυοφορούνται νέες διοικήσεις και οι νέες διοικήσεις συνήθως θέλουν να διχάσουν το προσωπικό και να επιβάλουν τα δικά τους σχέδια με ιδιαίτερη άνεση. Εμείς δεν θα μείνουμε ούτε άφωνοι , ούτε άπραγοι, ούτε αδρανείς. Αυτό που ξέρουμε να κάνουμε, θα το κάνουμε με παρρησία» δηλώνει χαρακτηριστικά.

Όπως σημειώνει σε όλη την Ελλάδα όλα τα Νοσοκομεία σφαδάζουν, βογκούν και πρέπει τάχιστα να ξεκαθαρίσει το Υπουργείο Υγείας την πολιτική του βούληση και τα σχέδια του. «Μέχρι στιγμής έχει δώσει δυσοίωνα σημάδια για μας.» σημειώνει με περίσκεψη προσθέτοντας με νόημα «εμείς περιμένουμε».
Φώτο: Αλέκος Σπανός Φωτογράφος: Μαρία Νικολάου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος