Με ανάμεικτα συναισθήματα ο νέος Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Μαρίνος Κωνσταντινίδης γυρίζει σε γνώριμα σε εκείνον λημέρια με αυξημένες πλέον αρμοδιότητες καθώς έχει μεταφερθεί στην Διεύθυνση και η ευθύνη λειτουργίας των μειονοτικών σχολείων της Ροδόπης.
«Ξέρω τις αντιξοότητες, ξέρω και τις ανάγκες που έχει η διεύθυνση, θα στοχεύσω στην καλύτερη λειτουργία της, σε πιο γρήγορα αντανακλαστικά αντιμετώπισης περιστατικών στα σχολεία και θα επιμείνω όσο γίνεται στην πρόληψη » δηλώνει και εξηγεί «θεωρώ ότι η προληπτική λειτουργία θα έχει ως αποτέλεσμα λιγότερα περιστατικά δυσλειτουργίας ή δυσαρέσκειας.»
Κληθείς να σχολιάσει την διαδικασία που ακολουθήθηκε για την εκλογή του θεωρεί, όπως λέει, ότι ο ίδιος βγαίνει ενδυναμωμένος μια που συγκέντρωσε την πλειοψηφία των ψήφων των συναδέλφων του που συμμετείχαν στην ψηφοφορία. «Ευχαριστώ θερμά τους συναδέλφους που με εμπιστεύονται, οι προσδοκίες είναι μεγάλες, οι ευθύνες που με φορτώνουν είναι μεγάλες, θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ σ΄ αυτές όσο γίνεται περισσότερο.» Όσον αφορά στο προσωπικό στοίχημα που ο ίδιος βάζει είναι, όπως λέει, να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις όσο γίνεται περισσότερο στον καλύτερο δυνατό βαθμό.
Φώτο:Μαρίνος Κωνσταντινίδης Φωτογράφος:Μαρία Νικολάου
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος