«Μέχρι στιγμής πάμε καλά, ο κόσμος μας ακολουθεί, δείχνει κατανόηση στον αγώνας μας και τον έχουμε στο πλευρό μας» δηλώνει ο κ. Κυριαζής εκπροσωπώντας το μπλόκο της Κομοτηνής στις κινητοποιήσεις των αγροτών που βρίσκονται σε εξέλιξη σε όλη τη χώρα.
«Σταθμό», όπως εξηγεί, για την μελλοντική μορφή των κινητοποιήσεων θα αποτελέσει η συγκέντρωση-συνεδρίαση των αγροτών αύριο στην Σίνδο. Εκεί στη γενική σύσκεψη με τη συμμετοχή όλων θα καθοριστεί η πορεία που θα ακολουθηθεί… Η Κομοτηνή θα εκπροσωπηθεί με πολυμελής αντιπροσωπία δίνοντας έτσι και το «αγωνιστικό στίγμα» της περιοχής. Μια περιοχή, όπου τόσο ο αγροτικός κόσμος, όσο και ο κτηνοτροφικός, έχουν πληγεί από τις πλημμύρες και τις ζωονόσους και μετρούν μόνο, αγρότες και κτηνοτρόφοι, απώλειες στο εισόδημά τους τα τελευταία χρόνια.
Στον δυτικό κόμβο της Εγνατίας Οδού στην Κομοτηνή και στο ύψος του Νέστου στην Ξάνθη έως τις 2 το μεσημέρι θα συνεχιστεί η διακοπή της κυκλοφορίας. «Παράπλευρη απώλεια» ένα μικρό κυκλοφοριακό κομφούζιο που δημιουργείται στις πόλεις και στις επαρχιακές οδούς, από όπου προσπαθούν να διέλθουν οι διερχόμενοι οδηγοί των ΙΧ, αλλά και των μεγάλων Φορτηγών στην προσπάθειά τους να αποφύγουν τα μπλόκα.
Φώτο:Τα τρακτέρ της οργής Φωτογράφος:Μαρία Νικολάου
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος