ertnews.gr

Κομοτηνή: Πρώτη παρουσίαση θέσεων ΛΑΕ στη Ροδόπη

22/07 20:31
Κομοτηνή: Πρώτη παρουσίαση θέσεων ΛΑΕ στη Ροδόπη

IF

Την πρώτη παρουσίαση των θέσεων και τους άξονες του προγράμματός τους, παρουσίασαν τα μέλη της Λαϊκής Ενότητας στη Ροδόπη.
Όπως τόνισε ο πρώην Βουλευτής Καβάλας, Ηλίας Ιωαννίδης, το ψηφοδέλτιο στη Ροδόπη της ΛΑΕ είναι έτοιμο και σε πανελλαδικό επίπεδο εκφράζεται η αισιοδοξία για διψήφιο ποσοστό στις εκλογές στις 20 Σεπτέμβρη.

Ο κ. Ιωαννίδης ξεκαθάρισε πως τις επόμενες μέρες οι οικονομολόγοι του κόμματος θα διαυτπώσουν με σαφήνεια τις θέσεις τους, για την επιστροφή, αν χρειαστεί, στο εθνικό νόμισμα, προκειμένου να φύγει, όπως τόνισε, ο φόβος για ένα θέμα ταμπού. «Δεν αρνηθήκαμε ότι δεν θα υπάρξουν δυσκολίες, τουλάχιστον για τον πρώτο χρόνο». Ωστόσο, στα θετικά του εγχειρήματος τόνισε πως συμπεριλαμβάνεται η αύξηση του τουρισμού και η αναγκαστική επιστροφή στην παραγωγή, πολλών προϊόντων που σήμερα εισάγονται.
Στην ΕΡΑ Κομοτηνής Κομοτηνής μίλησε και ο υποψήφιος Βουλευτής Μουσταφά Τσολάκ, Δημοσιογράφος, ο οποίος υπεραμύνθηκε των θέσεων της ΛΑΕ, ισχυριζόμενος πως υπάρχει λύση χωρίς μνημόνιο και πως η ΛΑΕ δεν ανήκει στους «δραχμιστές» έτσι όπως την παρουσιάζουν τα ΜΜΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version