Κομοτηνή: Ο φόβος τοποθετεί Συστήματα Ασφαλείας

Τριπλασιάστηκαν οι πωλήσεις συστημάτων ασφαλείας στη χώρα λόγω της αύξησης της εγκληματικότητας. Επιχειρηματίες και ιδιοκτήτες κατοικιών καταφεύγουν στα συστήματα φύλαξης για να προστατέψουν τις περιουσίες τους.

«Ένα σύστημα ασφαλείας δεν είναι ένα απλό προϊόν» δηλώνει ο Άγγελος Καραθάνος, εκπρόσωπος εταιρείας Security σημειώνοντας ότι «οι περισσότεροι πελάτες έρχονται μετά από διάρρηξη. Συνήθως πιστεύουν ότι δεν θα πέσουν θύματα διαρρήξεων και αφού συμβεί το κακό έρχονται για να αγοράσουν ένα σύστημα ασφαλείας» δηλώνει. Σύμφωνα με τον κ. Καραθάνο ένας χώρος ο οποίος φυλάσσεται από ένα σύστημα ασφαλείας έχει τις λιγότερες προσπάθειες κλοπής σε σχέση με τους χώρους που δεν φυλάσσονται, γεγονός που κάνει απαραίτητο ένα σωστό σύστημα ασφαλείας.

Το παράξενο, όπως λέει, στις πωλήσεις συστημάτων ασφαλείας είναι ότι συνήθως τα προτιμούν άνθρωποι οι οποίοι δεν έχουν μεγάλες περιουσίες να χάσουν, αλλά ανησυχούν κυρίως για τη σωματική τους ακεραιότητα και για τα λίγα που έχουν. «Ένα σύστημα ασφαλείας τοποθετείται για να αποτραπεί η είσοδος ενός διαρρήκτη, είναι μέτρο πρόληψης και όχι καταστολής» σπεύδει να σημειώσει αποκαλύπτοντας, ωστόσο, ότι δεν είναι λίγοι εκείνοι οι διαρρήκτες οι οποίοι «συλλαμβάνονται στα πράσα».
Φώτο: Άγγελος Καραθάνος Φωτογράφος:Μαρία Νικολάου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος