Κομοτηνή: «Ντόρα Μπακογιάννη δεν ήρθαμε να σας τάξουμε»

Στον οικισμό Διαλαμπή του Δήμου Ιάσμου βρέθηκε σήμερα στις 7:30 το απόγευμα η Βουλευτής Α΄Αθηνών και υπεύθυνη προεκλογικού αγώνα για την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Ντόρα Μπακογιάννη.
Μόλις πληροφορήθηκε ότι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, βρέθηκε στην συγκεκριμένη πλατεία του οικισμού το 1990 και …νίκησε στις εκλογές, έσπευσε να το αξιοποιήσει στην ολιγόλεπτη ομιλία της προς τους κατοίκους του χωριού και να δώσουν το «γούρι» της νίκης και στη δική της ομιλία.

Η κ. Μπακογιάννη επιτέθηκε με δριμύτητα στην κυβέρνηση Τσίπρα- Καμμένου και ότι αναγκάστηκε η ΝΔ να ψηφίσει το μνημόνιο, για να μην κινδυνέψει η ευρωπαϊκή προοπτική της Χώρας. Έσπευσε δε να προσθέσει ότι πως τα μέτρα που ψηφίσθηκαν θα εφαρμοσθούν(αποκρατικοποιήσεις), που άλλωστε είναι και κοντά στην ιδεολογία της ΝΔ. Ωστόσο διαβεβαίωσε τους Αγρότες πως θα δώσει μάχη η ΝΔ ως πρώτο κόμμα και με κορμό κυβέρνησης τη ΝΔ, να μην περάσει η φορολογία των Αγροτών. «Με αυτά τα μέτρα θα σβήσει ο πρωτογενής τομέας. Όπως ξέρετε η Αριστερά επιθυμεί την υψηλή φορολογία, αλλά εμείς πιστεύουμε πως με τη χαμηλή φορολογία που θα επιβάλλουμε τα έσοδα θα είναι περισσότερα».
Κάποιος δε από τους παλιούς προέδρους της ΝΔ της ευχήθηκε να πάρει τα χρόνια του πατέρα της!
Αύριο η κ. Μπακογιάννη θα επισκεφθεί στις 9 πρωΐ τον περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Γιώργο Παυλίδη, ενώ αργότερα θα επισκεφθεί τον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής,Παντελεήμων και το Σοφολογιότατο Μουφτή Μέτσο Τζεμαλή.
Αμέσως μετά θα προεδρεύσει σε συνέλευση της ΝΟΔΕ της ΝΔ Ροδόπης και θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου. Μετά από μια βόλτα στην αγορά της πόλης της Κομοτηνής θα αναχωρήσει για Ξάνθη.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος