Κατά τρεις θέσεις αναμονής προς τα πίσω, θα μετατοπιστεί η πιάτσα των ταξί επί της οδού Ορφέως, έναντι της Εθνικής Τράπεζας, στην Κομοτηνή, που σημαίνει ότι το τέλος της θα βρίσκεται στο εξής επί της συμβολής των οδών Ορφέως και Συντάγματος Κρητών (όπισθεν της καφετέριας «Avant Garde»).
Αυτό αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο Κομοτηνής στη χθεσινοβραδινή του συνεδρίαση.
Το θέμα, πριν εισαχθεί προς συζήτηση στο συλλογικό όργανο, απασχόλησε την Επιτροπή Κυκλοφορίας του Δήμου κατόπιν αιτήματος του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί, διότι με την ύπαρξη θέσεων πλησίον του φωτεινού σηματοδότη δημιουργείται κυκλοφοριακή συμφόρηση.
Η Επιτροπή κατά πλειοψηφία γνωμοδότησε θετικά για τη μείωση τριών θέσεων στην αρχή της πιάτσας, αλλά αρνητικά για τη μεταφορά τους. Τα μέλη που πλειοψήφισαν, Γιάννης Βασιλειάδης, Θανάσης Αγγιανίτης, Δέσποινα Πάσσου, Σταύρος Βργεμιτζίδης και Παναγιώτης Ψάλτης, υποστήριξαν ότι δεν απαιτούνται τόσες θέσεις στάθμευσης για ταξί. Στον αντίποδα, ο Γιάννης Μουρτίδης μειοψήφισε εκτιμώντας το αντίθετο, ότι δηλαδή οι θέσεις απαιτούνται.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος