Κομοτηνή: Κραυγή αγωνίας από το Αναισθησιολογικό Τμήμα

Την αγωνία του για την σωστή στελέχωση του Αναισθησιολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου Κομοτηνής καταθέτει στην ΕΡΑ Κομοτηνής ο διευθυντής του Τμήματος Κιαμήλογλου Μπουλέντ, καθώς οι δύο από τους τέσσερις συνολικά γιατρούς του Τμήματος, ολοκληρώνουν την θητεία τους ως Επικουρικοί, στο τέλος της χρονιάς και αποχωρούν. Τότε, μαζί με το Αναισθησιολογικό Τμήμα θα «αδειάσουν» από Επικουρικούς γιατρούς όλες οι Κλινικές του Νοσοκομείου.

Το Αναισθησιολογικό Τμήμα αριθμεί ήδη δυο κενά σε ιατρικό προσωπικό και εξυπηρετεί συνολικά 150 προγραμματισμένα περιστατικά το μήνα και επιπλέον καλύπτει όλες τις ανάγκες όλων των κλινικών του Νοσοκομείου, των χειρουργείων και τα έκτακτα περιστατικά (τροχαία, ανακοπές).

«Απαιτείται η άμεση πρόσληψη ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού» δηλώνει ο διευθυντής του Τμήματος και σημειώνει για τη δυσχερή θέση στην οποία έχει περιέλθει και το νοσηλευτικό προσωπικό. «Γίνονται μετακινήσεις προσωπικού από το ένα Τμήμα στο άλλο και οι νοσηλεύτριες γίνονται «μπαλάκι» σε ένα σύστημα που υπολειτουργεί». Φώτο:Κιαμήλογλου Μπουλέντ, Φωτογράφος: Μαρία Νικολάου

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ