Κομοτηνή: Κραυγή αγωνίας από το Αναισθησιολογικό Τμήμα

Την αγωνία του για την σωστή στελέχωση του Αναισθησιολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου Κομοτηνής καταθέτει στην ΕΡΑ Κομοτηνής ο διευθυντής του Τμήματος Κιαμήλογλου Μπουλέντ, καθώς οι δύο από τους τέσσερις συνολικά γιατρούς του Τμήματος, ολοκληρώνουν την θητεία τους ως Επικουρικοί, στο τέλος της χρονιάς και αποχωρούν. Τότε, μαζί με το Αναισθησιολογικό Τμήμα θα «αδειάσουν» από Επικουρικούς γιατρούς όλες οι Κλινικές του Νοσοκομείου.

Το Αναισθησιολογικό Τμήμα αριθμεί ήδη δυο κενά σε ιατρικό προσωπικό και εξυπηρετεί συνολικά 150 προγραμματισμένα περιστατικά το μήνα και επιπλέον καλύπτει όλες τις ανάγκες όλων των κλινικών του Νοσοκομείου, των χειρουργείων και τα έκτακτα περιστατικά (τροχαία, ανακοπές).

«Απαιτείται η άμεση πρόσληψη ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού» δηλώνει ο διευθυντής του Τμήματος και σημειώνει για τη δυσχερή θέση στην οποία έχει περιέλθει και το νοσηλευτικό προσωπικό. «Γίνονται μετακινήσεις προσωπικού από το ένα Τμήμα στο άλλο και οι νοσηλεύτριες γίνονται «μπαλάκι» σε ένα σύστημα που υπολειτουργεί». Φώτο:Κιαμήλογλου Μπουλέντ, Φωτογράφος: Μαρία Νικολάου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος