Κομοτηνή: Για Αμερική έβαλε πλώρη ο τραχανάς της Αιγείρου

Κατέκτησε το αγοραστικό κοινό της Ροδόπης και της Ελλάδος και ήδη κάνει εξαγωγές σε Ολλανδία και Γερμανία ενώ σε λίγο καιρό η “Θρακιώτικη Ζύμη” το εργαστήριο παρασκευής ζυμαρικών που βρίσκεται στον οικισμό της Αιγείρου ξεκινά εξαγωγές και στην  Αμερική.

Εξηγώντας τους λόγους που τα ζυμαρικά του έγιναν γνωστά, ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης Σπύρος Οικονόμου τόνισε ότι ζυμαρικά του έγιναν γνωστά “από στόμα σε στόμα κι από τις εκθέσεις της περιφέρειας ΑΜΘ “

Παράλληλα όπως τόνισε ο κ Οικονόμου η “Θρακιώτικη ζύμη” δηλαδή τα ζυμαρικά του παρασκευάζονται όλα από προϊόντα της περιοχής γαλα, αλευρι,αυγά κλπ

Τα προϊόντα που παράγονται είναι μεταξύ άλλων κους κους, χυλοπίτες, τραχανάς με σπεσιαλιτέ κόκκινο τραχανά, κριθαράκι κά.

Μάλιστα στο εργαστήριο του κ Οικονόμου μπορούν να προσέρθουν πελάτες με δικά τους προιόντα κι απλά να χρησιμοποιηθούν τα μηχανήματα της επιχείρησης για την παρασκευή των ζυμαρικών.

Τέλος να σημειωθεί ότι η “Θρακιώτικη Ζύμη” βρίσκεται σε αναμονή και αυτή την στιγμή περιμένουν τους άπορους συμπολίτες 4 κιλά ζυμαρικά.

Φωτο : ιδιοκτήτης Θρακιώτικης Ζύμης Σπύρος Οικονόμου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος