Κομοτηνή: Ένας αισιόδοξος πωλητής

Πωλητής δέκα χρόνια ο Εντέρ Ζεϊμπέκ , οι εποχές δύσκολες, όπως λέει, οπότε τα προβλήματα δεν λείπουν και από τον χώρο του. Ωστόσο, «βλέπουμε με αισιοδοξία, δεν έχουμε άλλη επιλογή, η μιζέρια είναι ό,τι χειρότερο, όποιος σκέφτεται μίζερα το μέλλον του είναι αβέβαιο, μέσα σ’ αυτή την Κρίση είμαστε υποχρεωμένοι να είμαστε αισιόδοξοι» δηλώνει.

Σύμφωνα με τον κ. Ζεϊμπέκ στο χώρο των πωλήσεων η Κρίση στάθηκε αφορμή για την πτώση των τιμών, εξ αιτίας του ανταγωνισμού οι τιμές έχουν μειωθεί πάρα πολύ. «Μπορεί να σας φανεί παράξενο, αλλά εν μέσω Κρίσης , οι δουλειές μας έχουν αυξηθεί διότι προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα σε καλύτερη τιμή» δηλώνει.
Τα είδη πρώτης ανάγκης, τα φαγώσιμα και πιο πολύ τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας έχουν μεγάλη ζήτηση. Το ίδιο και τα ελληνικά προϊόντα; ρωτάμε τον κ. Ζεϊμπέκ για να απαντήσει χωρίς δεύτερη σκέψη «Ναι! Ο κόσμος προτιμάει τα ελληνικά προϊόντα γιατί είναι εξαιρετικής ποιότητας». Όσον αφορά στα μυστικά του επαγγέλματος ο κος Ζεϊμπέκ σπεύδει να προσθέσει ότι ο καλός πωλητής πρέπει πρώτα –πρώτα να είναι ειλικρινής. «Να είναι συνεπής και να λέει την αλήθεια στον πελάτη του, αυτό είναι και το ευτύχημα, ειλικρίνεια, σοβαρότητα και συνέπεια.»

Καθημερινά επισκέπτεται πελάτες σε Ξάνθη και Ροδόπη, εργάζεται το λιγότερο 12 και 13 ώρες την ημέρα και για να προλάβει δουλεύει και τα Σαββατοκύριακα. «Άλλες εποχές άλλες συνήθειες» λέει με νόημα και συνεχίζει…
Φώτο: Εντέρ Ζεϊμπέκ Φωτογράφος: Μαρία Νικολάου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος