Κομοτηνή: Άγγελος Εξάγγελος ήρθε από μακρυά

Ξεκίνησε από την Ολλανδία πριν 3,5 μήνες και κάθε μέρα προχωρά από χωριό σε χωριό μεταφέροντας το μήνυμα της συντέλειας του κόσμου.

«Με λένε Μαρία και με έχει στείλει ο πατέρας μου, ο Θεός να καλέσω τους ανθρώπους να προσεύχονται γιατί η καταστροφή του κόσμου είναι πολύ κοντά» δηλώνει στην ΕΡΑ Κομοτηνής η… περίεργη νεαρή γυναίκα με το σάκο στην πλάτη και το ηλιοκαμένο πρόσωπο. Θεωρεί κάθε τι που έχει σχέση με την τεχνολογία «έργο του σατανά» και καλεί τους ανθρώπους να επιστρέψουν στη φύση, το μόνο αληθινό, θεϊκό δημιούργημα. «Η φύση δημιουργήθηκε από τον πατέρα μου το Θεό, όλα τα άλλα, εκτός από τη φύση είναι έργο του σατανά» λέει και σημειώνει ότι εκείνη «δουλεύει για το Θεό».

Στο ερώτημα πόσο χρονών είναι; Σπεύδει να απαντήσει ότι είναι «η μεγαλύτερη σ’ αυτόν τον πλανήτη». Ισχυρίζεται ότι πραγματοποιεί ένα πέρασμα από αυτόν τον κόσμο και χωρίς να στέκεται στιγμή στην δυσπιστία των πολιτών και στα περίεργα βλέμματα που τις ρίχνουν οι άνθρωποι που συναντά συνεχίζει με τα πόδια και την ξύλινη ράβδο στα χέρια το μοναχικό της ταξίδι…
Φώτο:Η μοναχική Ολλανδή οδοιπόρος. Φωτογράφος:Μαρία Νικολάου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος