Κομοτηνή: 65 χρόνια εθελοντής αιμοδότης και συνεχίζει

Είναι 65 χρόνια εθελοντής αιμοδότης! Ο Δημήτρης Δημητρακόπουλος είναι ένας παππούς για φίλημα. Ξεκίνησε το 1955 μαζί με τον αείμνηστο γιατρό Γιώργο Αντωνιάδη την ίδρυση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ροδόπης και συνεχίζει, συνεχίζει, συνεχίζει…

«Δίνω αίμα σημαίνει σώζω μια ζωή» δηλώνει ο κος Δημητρακόπουλος και μιλά για την μεγάλη ικανοποίηση που εισπράττει κάθε φορά που ένας συνάνθρωπος μας βγαίνει από τη δύσκολη θέση της εύρεσης αίματος χάρη στην συνδρομή των εθελοντών αιμοδοτών. «Δίνοντας πέντε λεπτά από το χρόνο μας κάποιος συνάνθρωπός μας βγαίνει από μια πολύ δύσκολη θέση, κερδίζει τη μάχη για ζωή που δίνει είτε αυτός είτε κάποιος συγγενής του» δηλώνει ο ευγενικός παππούς που δίνει πρώτος το καλό παράδειγμα σε παιδιά, εγγόνια, δισέγγονα και όλους τους κατοίκους της περιοχής, όλα αυτά τα χρόνια του αγώνα του για προσφορά και εθελοντική αιμοδοσία.

Δεν είναι τυχαίο ότι για όλους τους Κομοτηναίους η παρουσία του στις εθελοντικές αιμοδοσίες που πραγματοποιούνται στην Κομοτηνή είναι πια μια μόνιμη, αγαπημένη φιγούρα.
Φώτο:Δημήτρης Δημητρακόπουλος Φωτογράφος:Μαρία Νικολάου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος