City break στην Κομοτηνή! Μια πολύ καλή επανεκκίνηση ήταν η 23η Έκθεση «Αν. Μακεδονία Θράκη 2015». Μετά από ένα διάλειμμα ενός έτους διοργανώθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα από την ΔΕΘ Helexpo και την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης και κατάφερε να κερδίσει εκθέτες και κοινό.
«Προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε γύρω από την εμπορική Έκθεση ένα πολύ-γεγονός με τις παράλληλες δράσεις που διοργανώσαμε, αυτό θα το επιδιώξουμε και του χρόνου με στόχο να έχουμε ένα Σαββατοκύριακο στο οποίο, με βάση την Εμπορική έκθεση Θράκης, θα συμβαίνουν διάφορες εκδηλώσεις στην πόλη και στο Εκθεσιακό Κέντρο» δηλώνει η κα Κατερίνα Ιωαννίδου, πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής και σημειώνει ότι ο χρόνος που είχανε στην διάθεσή τους για την διοργάνωση της έκθεσης ήταν ελάχιστος, «οι δουλειές και οι εργασίες που έπρεπε να γίνουν πάρα πολλές, το εκθεσιακό κέντρο ήταν ένας παρατημένος χώρος, με μια ζούγκλα περιμετρικά του, ευτυχώς υπήρξε καλός συντονισμός, καλές συνεργασίες και με λίγη καλή θέληση τα πράγματα πήγαν όπως έπρεπε να πάνε».
Μιλώντας για την αξιοποίηση του εκθεσιακού κέντρου στη ΒΙΠΕ Κομοτηνής σημειώνει ότι «καλό είναι να ανοίγει μια φορά το χρόνο και να είναι μια λαμπρή μια φορά το χρόνο! Έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε μπροστά μας. Φέτος κάναμε το πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση. Επανατοποθετήσαμε το προϊόν της Γενικής Εμπορικής έκθεσης». Σύμφωνα με την κα Ιωαννίδου «Όταν κάτι πεθαίνει για ένα χρόνο μετά είναι πάρα πολύ δύσκολο να το αναβιώσεις.» Ωστόσο, όπως σπεύδει να σημειώσει, ιδέες και δυναμικό υπάρχουν στην πόλη. «Όποιος θέλει και μπορεί να κάνει πράγματα, του δίνεται η δυνατότητα να προβληθεί. Όποιος θελήσει κάτι να πει, να προβάλει θα έχει την αμέριστη συμπαράστασή μας».
Φώτο:Κατερίνα Ιωαννίδου Φωτογράφος:Μαρία Νικολάου
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος