Κέρκυρα: Την Τρίτη η νέα αυτοψία στο ΧΥΤΑ Λευκίμμης

Την Τρίτη 2 Αυγούστου, το πρωί, θα διενεργηθεί νέα αυτοψία στην εγκατάσταση του ΧΥΤΑ Λευκίμμης παρουσία του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θεόδωρου Γαλιατσάτου και της Αντιπεριφερειάρχη Κέρκυρας Νικολέττας Πανδή.
Ενδεικτικά θα πραγματοποιηθούν οι εξής έρευνες και εργασίες: άντληση των υδάτων του κυττάρου και των δεξαμενών του βιολογικού/αντλιοστασίου ώστε να διαπιστωθεί τυχόν συσχέτιση για την προέλευση του νερού με ταυτόχρονη λήψη δειγμάτων νερού για τη χημική ανάλυση τόσο από το κύτταρο και τις δεξαμενές, όσο και από τις γεωτρήσεις παρακολούθησης και τα πηγάδια.
Ανάλογα με τα αποτελέσματα θα καθοριστούν τυχόν περαιτέρω έρευνες και ενέργειες. Σύμφωνα με τη δέσμευση του Περιφερειάρχη Θ. Γαλιατσάτου κατά τη διάρκεια της αυτοψίας μπορούν να συμμετέχουν και οι εκπρόσωποι των κατοίκων και των φορέων της Λευκίμμης ή οι τεχνικοί σύμβουλοί τους.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος