Συνελήφθη στον Πειραιά δραπέτης των φυλακών Κέρκυρας

Ένας 44χρονος δραπέτης των φυλακών της Κέρκυρας συνελήφθη στον Πειραιά, έπειτα από επιχείρηση των αστυνομικών της Ασφάλειας Καλαμάτας και της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας, για την εξιχνίαση υποθέσεων ληστειών, που είχαν γίνει στην Κυπαρισσία και τον Μελιγαλά Μεσσηνίας.

O 44χρονος είχε παραβιάσει την άδεια, που του είχε χορηγηθεί από τις φυλακές της Κέρκυρας, στις 17 Δεκεμβρίου του 2019, όπου ήταν κρατούμενος για ανθρωποκτονία και απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστεία και ναρκωτικά και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Ο  44χρονος, μαζί με άλλα δύο άτομα,  είχαν εισβάλλει στις 10 Νοεμβρίου και στις 11 Δεκεμβρίου σε επιχειρήσεις στην Κυπαρισσία και τον Μελιγαλά, αντίστοιχα, και με την απειλή όπλου είχαν ακινητοποιήσει τους ιδιοκτήτες, αφαιρώντας χρήματα και χρυσαφικά. Σε έρευνες, που πραγματοποιήθηκαν στο αυτοκίνητο και το σπίτι του 44χρονου, στον Πειραιά, βρέθηκαν ένα πολεμικό τυφέκιο τύπου «Kαλάσνικοφ» με τρεις γεμιστήρες και 74 φυσίγγια, ένα πιστόλι με δύο γεμιστήρες και έξι φυσίγγια, καθώς επίσης τρία κινητά τηλέφωνα, χρήματα και κλειδί μισθωμένου αυτοκινήτου, που χρησιμοποιούσε ο συλληφθείς.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος