Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων στην Λευκάδα-Θετική η εισήγηση για την επένδυση στου Καλυβιώτη

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο το Σαββατοκύριακο στη Λευκάδα. Στη συνεδρίαση του Σαββάτου θα συζητηθούν θέματα που ενδιαφέρουν την Κέρκυρα, όπως η γνωμοδότηση για το έργο τύπου Ντουμπάι στου Καλυβιώτη, για το οποίο η εισήγηση θα είναι θετική, όπως δήλωσε στην ΕΡΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ο αντιπεριφερειάρχης Σπύρος Ιωάννου, που θα εισηγηθεί το θέμα.

Επίσης, μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι η παράταση των συμβάσεων με όσους εκτελούν ήδη το έργο της μεταφοράς των μαθητών μέχρι το τέλος του σχολικού έτους, τον Ιούνιο δηλαδή. Επίσης για πρώτη φορά δόθηκε η δυνατότητα με πρόσφατη τροπολογία που ενέκρινε η βουλή, σε περίπτωση έλλειψης μεταφορικών μέσων, να υπογραφούν συμβάσεις με ιδιώτες μη επαγγελματίες, με τη σύμφωνη γνώμη των γονέων, για να μεταφέρονται στο σχολείο παιδιά, όπως γίνεται με δύο παιδιά από το Σωκράκι.

Τέλος, θα συζητηθεί η σύναψη σύμβασης με την αστυνομία για να κατασκευάσει η Περιφέρεια ιατρείο στο κτήριο της αστυνομικής διεύθυνσης, σύναψη σύμβασης με την 6η Υγειονομική περιφέρεια για την προμήθεια υπερηχογράφου στο γυναικολογικό ιατρείο του κέντρου υγείας της πόλης της Κέρκυρας και σύναψη σύμβασης με την τοπική αυτοδιοίκηση για την προμήθεια απινιδωτών που θα τοποθετηθούν σε γήπεδα στο νομό της Κέρκυρας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος