Στο Πανεπιστήμιο κρατούμενος των φυλακών Κέρκυρας

Την εισαγωγή του σε ΑΕΙ πέτυχε 32χρονος κρατούμενος των φυλακών της Κέρκυρας, που έδωσε πανελλαδικές εξετάσεις τον Ιούνιο.

Για τον λόγο αυτό και το σωφρονιστικό κατάστημα της Κέρκυρας λειτούργησε για πρώτη φορά ως εξεταστικό κέντρο. Η επιτυχία αυτή γέμισε ικανοποίηση τόσο τον ίδιο, όσο και τους καθηγητές στο σχολείο δεύτερης ευκαιρίας που τον στήριξαν στην προσπάθεια του αυτή!

Η καθηγήτρια Νεκταρία Ιωάννου με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει: «Μικρές ανάσες αισιοδοξίας μέσα στο γενικότερο ζόφο, που μας περιβάλλει…
Είναι μεγάλη η χαρά σήμερα: το παιδί που διάβαζε όλη τη χρονιά μόνος του (κατ’ ιδίαν διδαχθείς) κι έδωσε Πανελλήνιες εντός του ΚΚ Κέρκυρας, πληροφορήθηκα ότι πέρασε σε σχολή ΑΕΙ (που δε θα αποκαλύψω για ευνόητους λόγους προστασίας των προσωπικών του δεδομένων).
Οι κρατούμενοι (θα έπρεπε να) απολαμβάνουν ΟΛΑ τα ατομικά δικαιώματά τους, της περίθαλψης και της εκπαίδευσης συμπεριλαμβανομένων. Η περίπτωση του συγκεκριμένου παιδιού ας λειτουργήσει ως υπενθύμιση, ότι όλοι οι άνθρωποι μπορούν να ανθίσουν, αν τους δείξουμε ενδιαφέρον κι υποστήριξη».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος