Στην Κέρκυρα το Σάββατο για το εμβολιαστικό κέντρο ο Ν. Χαρδαλιάς – Την Κυριακή στο νησί ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ

Στην Κέρκυρα θα βρίσκεται αύριο Σάββατο 29/5 το πρωί για λίγες ώρες ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας Ν. Χαρδαλιάς προκειμένου να επιθεωρήσει το mega εμβολιαστικό κέντρο του νησιού, που θα λειτουργήσει από την ερχόμενη Δευτέρα με 10 εμβολιαστικές γραμμές και με το εμβόλιο της Johnson and Johnson. Ο κος Χαρδαλιάς θα επισκεφθεί το εμβολιαστικό κέντρο που φιλοξενείται στο προπονητήριο του ΕΑΚ στις 8 αύριο το πρωί ενώ μαζί του θα είναι και το μέλος του ΕΟΔΥ και καθηγητής κλινικής ιολογίας Γ. Σουρβίνος.

Επίσης την Κυριακή 30/5 θα βρίσκεται στην Κέρκυρα ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γ. Καρβέλης ο οποίος το απόγευμα θα προεδρεύσει σε σύσκεψη με τους εκπροσώπους του νοσοκομείου, του Ιατρικού Συλλόγου καθώς και με τους νοσηλευτές και τους ιδιώτες γιατρούς που θα στελεχώσουν το mega εμβολιαστικό κέντρο για τον συντονισμό και την καλύτερη λειτουργία του.

Ο κος Καρβέλης αναμένεται το πρωί της Κυριακής να επισκεφθεί το κέντρο υγείας Λευκίμμης, να έχει συναντήσεις με τον πρόεδρο του ιατρικού συλλόγου και τον διοικητή του νοσοκομείου καθώς και με το δήμαρχο νότιας Κέρκυρας, ενώ αναμένεται να επισκεφθεί και τον χώρο οπου θα ανεγερθεί το περιφερειακό ιατρείο στον Άγιο Ματθαίο. Ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ θα βρίσκεται το πρωί της Δευτέρας στο mega εμβολιαστικό κέντρο και θα πραγματοποιήσει επίσκεψη και στο ΚΥ στην πόλη της Κέρκυρας

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος