Στην Κέρκυρα ο γραμματέας της πρεσβείας της Μ. Βρετανίας για τη διαχείριση της πανδημίας

Στην Κέρκυρα βρίσκεται ο Α΄ γραμματέας της Βρετανικής Πρεσβείας, Daniel Hong, ο οποίος συναντήθηκε με εκπρόσωπους της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και παράγοντες του τουρισμού προκειμένου να ενημερωθεί για τη διαχείριση της πανδημίας στο νησί.

Στην Κέρκυρα ο γραμματέας της πρεσβείας της Μ. Βρετανίας για τη διαχείριση της πανδημίαςΜάλιστα εκφράστηκε έντονο ενδιαφέρον για τον αριθμό των κρουσμάτων λίγες μέρες πριν τις νέες ανακοινώσεις από το Ηνωμένο Βασίλειο σχετικά με τις “πράσινες” περιοχές όπου μπορούν να ταξιδέψουν οι Βρετανοί. Από πλευράς Κέρκυρας παρουσιάστηκε η πραγματική εικόνα των τελευταίων ημερών, με τα κρούσματα να έχουν μειωθεί αλλά και το εμβολιαστικό πρόγραμμα να κινείται σε ικανοποιητικά επίπεδα. Επίσης, επισημάνθηκε ότι γίνεται συνολική διαχείριση της πανδημίας, με τους νοσηλευόμενους στο νοσοκομείο να μειώνονται συνεχώς, ενώ λειτουργεί στο νησί και ξενοδοχείο καραντίνας. Ο Α΄ γραμματέας της Βρετανικής Πρεσβείας επισκέφθηκε σήμερα το mega εμβολιαστικό κέντρο στο ΕΑΚ, το Κ.Υ. στην πόλη, αλλά και το νοσοκομείο της Κέρκυρας.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τα τελευταία επίσημα στοιχεία στο νησί έχουν εμβολιαστεί συνολικά  75.702 εκ των οποίων 48.878 με την πρώτη δόση και 33.999 και με τις δύο δόσεις.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος