Στην Κέρκυρα η πριγκίπισσα της Ιαπωνίας Κάκο

Περίπατο στην παλιά πόλη της Kέρκυρας έκανε σήμερα το απόγευμα η πριγκίπισσα της Ιαπωνίας Κάκο, η οποία έφτασε νωρίτερα στο νησί για διήμερη επίσκεψη.

Στην Κέρκυρα η πριγκίπισσα της Ιαπωνίας Κάκο

Λίγο μετά την άφιξη της, η πριγκίπισσα επισκέφτηκε, υπό καταρρακτώδη βροχή, το ορφανοτροφείο της Κέρκυρας , όπου είχε την ευκαιρία να μιλήσει τόσο με τα στελέχη της δομής όσο και με τα παιδιά.

Στην Κέρκυρα η πριγκίπισσα της Ιαπωνίας Κάκο

Το απόγευμα συνοδευόμενη από την Υπουργό Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη επισκέφτηκε το ιστορικό δημαρχείο όπου την υποδέχτηκε ο δήμαρχος κεντρικής Κέρκυρας, Στέφανος Πουλημένος. Η πριγκίπισσα Κάκο αύριο θα είναι το τιμώμενο πρόσωπο σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο μουσείο ασιατικής τέχνης, ένα από τα σπουδαιότερα μουσεία με εκθέματα από την Ιαπωνία .

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος