Σ. Γκίκας: Σε καλό δρόμο η μαρίνες Mega Yacht και της Λευκίμμης

Σε καλό δρόμο βρίσκεται η κατασκευή της μαρίνας Mega Yacht στο λιμάνι της Κέρκυρας, καθώς και η κατασκευή μαρίνας στο λιμάνι της Λευκίμμης. Αυτό δήλωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Στέφανος Γκίκας μιλώντας στην ΕΡΑ Κέρκυρας, ύστερα από τις συναντήσεις που είχε με τα στελέχη του ΤΑΙΠΕΔ.

Σ. Γκίκας: Σε καλό δρόμο η μαρίνες Mega Yacht και της ΛευκίμμηςΑυτό που επίσης τόνισε είναι ότι υπάρχει ενδιαφέρον για την κατασκευή και άλλων μαρινών στην Κέρκυρα όπως στο Πεντάτι, στην Ημερολιά, καθώς και η κατασκευή νέου λιμανιού στον Άγιο Στέφανο. Ήδη όπως είπε υπάρχουν προτάσεις από πολλές και μεγάλες εταιρείες στο ΤΑΙΠΕΔ που έχουν δείξει μεγάλο ενδιαφέρον

Ύστερα από τη συνάντηση που είχε με τον Εντεταλμένο Σύμβουλο του ΤΑΙΠΕΔ, Παναγιώτη Σταμπουλίδη, ο Στέφανος Γκίκας ανέφερε ότι οι μελέτες για την μαρίνα Mega Yacht είναι πλέον ώριμες και αναμένεται το επόμενο χρονικό διάστημα η έναρξη της διαγωνιστικής διαδικασίας.
Σε ότι αφορά στην μαρίνα της Λευκίμμης, έχει ολοκληρωθεί η μελέτη του Master Plan, έχει προχωρήσει η πρόσληψη οικονομικών, νομικών και τεχνικών συμβούλων και αναμένεται σύντομα να προχωρήσει η διαγωνιστική διαδικασία.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος