Πρόεδρος AOCTA: Θετικά μηνύματα από τις προκρατήσεις του 2023 – Έλλειψη συνεργασίας με την ΠΙΝ

Θετικά μηνύματα έρχονται και για τη νέα τουριστική περίοδο μέσα από τις προκρατήσεις των επισκεπτών για το 2023. Αυτήν την εικόνα έχει ο πρόεδρος των τουριστικών πρακτόρων της Κέρκυρας, Σπύρος Χαλικιόπουλος, ο οποίος μίλησε σήμερα στην ΕΡΤ Κέρκυρας.
Αυτή την εποχή, μετά το εντυπωσιακά θετικό κλείσιμο της προηγούμενης σεζόν, ο κόσμος της τουριστικής βιομηχανίας ετοιμάζεται για τις εκθέσεις με πρώτη αυτή του Λονδίνου η οποία θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα. Σύμφωνα με τον πρόεδρο των τουριστικών πρακτόρων στη WTM θα μεταβούν πλήθος Κερκυραίων επιχειρηματιών, τουριστικοί πράκτορες, ξενοδόχοι και άλλοι επαγγελματίες. Οι περισσότεροι έχουν οργανώσει τη δουλειά τους σε προσωπικό επίπεδο με meetings με τους συνεργάτες τους και την αναζήτηση νέων ευκαιριών, μιας και είναι γνωστό ότι η Κέρκυρα έχει ζήτηση.
Αυτό που σημείωσε όμως είναι ότι δεν υπάρχει καμία συνεννόηση με την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, η οποία έχει και την κεντρική παρουσίαση της Κέρκυρας μέσα από κάποιο περίπτερο, για το οποίο όμως δεν έχουν ενημερωθεί οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες που θα μπορούσαν να το χρησιμοποιήσουν.

Δυστυχώς, όπως είπε, τους τελευταίους 7-8 μήνες δεν έχει γίνει καμία συνάντηση με τους τουριστικούς φορείς παρά το γεγονός ότι τουλάχιστον ο AOCTA έχει ζητήσει επαφές αρκετές φορές. Μεταξύ τους, οι 5 τουριστικοί φορείς της Κέρκυρας και ο κος Βαρούχας από το Δήμο, συναντώνται συχνά και επιλύουν διάφορα προβλήματα. Με την ΠΙΝ όμως δεν υπάρχει η ίδια συνεργασία.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος