Ν. Μάστορα: Απρόοπτα αποχώρησε ο γιατρός του Μαθρακίου

Απρόοπτη ήταν η αποχώρηση του οπλίτη γιατρού από Μαθράκι δηλώνει η αντιδήμαρχος Νόνη Μάστορα σε ανακοίνωση της. Μόλις το περασμένο Σάββατο εξηγεί, ο γιατρός ανακοίνωσε την πρόθεση του να φύγει από τη θέση του αγροτικού γιατρού την οποία κατείχε το τελευταίο τετράμηνο. Το πρόβλημα θα λυθεί σύντομα συνεχίζει η αντιδήμαρχος και υπενθυμίζει ότι το θέμα είναι αρμοδιότητας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.
Η ανακοίνωση
“Μετά τις πρόσφατες εξελίξεις και τις ανεύθυνες τοποθετήσεις που ακούστηκαν περί της απομακρύνσεως του Γιατρού του Μαθρακίου, παραθέτω την αλληλουχία των πραγματικών γεγονότων που έλαβαν χώρα ως προς το θέμα αυτό:
Το Σάββατο, 12-05-2018, ο Γιατρός του Μαθρακίου, κ. Άγγελος Ζαπάντης ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τη θέση του Γιατρού στο Μαθράκι, θέση την οποία κατείχε επί τετράμηνο.
Ο διορισμός και η απομάκρυνση του Γιατρού στο Μαθράκι δεν είναι αρμοδιότητα του αντιδημάρχου και του Δήμου εν γένει, αλλά συναρμοδιότητα των υπουργείων Εθνικής Άμυνας και υγείας.
Και να ήθελα να διώξω τον συγκεκριμένο Γιατρό δεν θα μπορούσα! Τονιστέον δε, ότι η παρούσα Δημοτική Αρχή αλλά και εγώ προσωπικά καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια και δώσαμε μεγάλο αγώνα προκειμένου να έλθει Γιατρός στο Νησί μας, ώστε να λυθεί το χρόνιο και μεγαλύτερο πρόβλημα του Νησιού μας, αυτό της μόνιμης διαμονής εκεί ενός Γιατρού που θα διασφάλιζε επί 24ωρου βάσεως την υγεία των κατοίκων μας. Όλοι θυμόμαστε, εξάλλου, ότι έως το 2015, όταν και εγκαταστάθηκε μόνιμα Γιατρός στο Μαθράκι, η παρουσία των εκάστοτε γιατρών ήταν αποσπασματική, δημιουργώντας μας μεγάλη ανασφάλεια.
Διαβεβαιώνω τους συντοπίτες μου, ότι το θέμα θα λυθεί το συντομότερο δυνατό, καθότι η εξέλιξη ήταν απρόοπτη χωρίς εγώ ή κάποιος άλλος να γνωρίζουμε την πρόθεση και τους λόγους αποχώρησης του κ. Ζαπάντη.
Παράλληλα, θέλω να τονίσω, ότι οποιαδήποτε άλλη ερμηνεία δίδεται από τον οποιοδήποτε, στερείται ίχνους αληθείας και επιφυλάσσομαι, ως προς τις προσωπικές αιχμές που κάποιοι εξακοντίζουν κατά του προσώπου μου να απαντήσω με όλα τα πρόσφορα – νόμιμα μέσα”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος