Μ. Υδραίου: Δεν θα επιτρέψω να μετατραπεί σε φαρσοκωμωδία ο διάλογος με την κοινωνία

Πολιτική ένταση έχει δημιουργηθεί μετά την απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου να μην εγκρίνει την παράταση του ωραρίου χρήσης της μουσικής στα καταστήματα της παλιάς πόλης.
Το πρακτικό αποτέλεσμα για τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος είναι να επιβάλλεται να κλείνουν τη μουσική μετά τις 11.00 το βράδυ. “Αν επιθυμούν να αλλάξουν αυτή την απόφαση τότε θα πρέπει να κάνουν την διαδικασία από την αρχή”, εξήγησε η Δήμαρχος Μερόπη Υδραίου μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, συμπεριλαμβανομένης και της διαβούλευσης.

Στην ίδια συνέντευξη σχολιάζοντας τη στάση της παράταξης του Γιάννη Τρεπεκλή η Δήμαρχος τόνισε: «δεν θα επιτρέψω να μετατραπεί σε φαρσοκωμωδία η ανοιχτή και δημοκρατική διαδικασία της διαβούλευσης με την κερκυραϊκή κοινωνία που έγινε με τόσο κόπο».

Η κα Υδραίου εξηγεί ότι έκανε όσες υποχωρήσεις μπορούσε κατά τη διάρκεια της διαπραγμάτευσης με τις παρατάξεις στο διάλειμμα της συνεδρίασης. Ρίχνει όμως την ευθύνη στον κο Τρεπεκλή “διότι άλλαξε για πολλοστή φορά τη θέση του κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης”.

Η Δήμαρχος, όπως αναφέρει η ίδια, θεώρησε ότι δεν είχε νόημα να υποχωρήσει περαιτέρω διότι εκτίμησε ότι επρόκειτο για προσχηματική στάση του κου Τρεπεκλή με τις συνεχείς αλλαγές. Έτσι προέκυψαν δύο προτάσεις στην ψηφοφορία και το αποτέλεσμα είναι γνωστό.

Να θυμίσουμε ότι στη χθεσινή συνέντευξη που έδωσε στην ΕΡΤ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ο Γ. Τρεπεκλής, μετά τη συνεδρίαση, είχε πει ότι άλλαξε τη στάση του διότι διέκρινε πως οι μόνιμοι κάτοικοι θα συμφωνούσαν με ένα ωράριο μουσικής μέχρι τις 12.00 και δεν θα κατέθεταν ένσταση.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος