Κλιματιζόμενες αίθουσες από το Δήμο Κέρκυρας στο Δημοτικό Θέατρο

Κλιματιζόμενο χώρο στο Δημοτικό Θέατρο, για την προστασία των ευάλωτων πολιτών από τις υψηλές θερμοκρασίες διαθέτει ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων.

Ο κλιματιζόμενος χώρος θα είναι διαθέσιμος το Σαββατοκύριακο για διημέρευση από τις 9:00 π.μ. έως τις 7:00 μ.μ. ώρες που παρουσιάζονται ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες.

Την ερχόμενη εβδομάδα από Δευτέρα 25 μέχρι και Παρασκευή 29, και εφόσον συνεχιστούν οι υψηλές θερμοκρασίες, ο χώρος θα παραμείνει ανοικτός από τις 9:00 π.μ. το πρωί έως και τις 8.00 μ.μ. το βράδυ.

Επιπρόσθετα τις καθημερινές ημέρες, θα υπάρχει κλιματιζόμενος χώρος στο Κέντρο Ημέρας Αστέγων (περιοχή Σπηλιάς) από τις 9.00 το πρωί έως τις 17.00 το απόγευμα.

Η πληροφόρηση των πολιτών για τη δυνατότητα χρήσης του χώρου παρέχεται στο ακόλουθο νούμερο τηλεφώνου: 2661038320 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, από τις 8:00 το πρωί έως τις 14:30 το μεσημέρι.

Για τις λοιπές μέρες και ώρες, στα τηλέφωνα : 6976784495 & 6977546726. Η υλοποίηση της δράσης γίνεται στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής και της προστασίας της δημόσιας υγείας του Δήμου  στις περιπτώσεις που παρατηρείται σημαντική αύξηση της θερμοκρασίας βάση των οδηγιών της Γενικής Γραμματεία Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας, του Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων προκειμένου να αποτραπεί η έκθεση αστέγων σε κίνδυνο εξαιτίας του επερχόμενου καύσωνα. 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος