Κλιμάκιο της πολιτικής προστασίας στην Κέρκυρα για το mega εμβολιαστικό κέντρο

Στην Κέρκυρα βρίσκεται κλιμάκιο της γενικής γραμματείας πολιτικής προστασίας προκειμένου να εξετάσει τις προτεινόμενες τοποθεσίες για τη δημιουργία mega εμβολιαστικού κέντρου στο νησί, στο πλαίσιο του προγράμματος “Γαλάζια Ελευθερία”. Το κλιμάκιο έχει ήδη εξετάσει τους χώρους στο δημοτικό θέατρο που παραχωρεί ο δήμος Κεντρικής Κέρκυρας, ενώ σήμερα βρέθηκε στους χώρους του ΕΑΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες τελικά φαίνεται να προκρίνεται η λύση του ΕΑΚ καθώς διαθέτει άνετους χώρους στάθμευσης αλλά και τη δυνατότητα να φιλοξενηθούν στις αίθουσες του αρκετές εμβολιαστικές γραμμές. Στις προδιαγραφές για την επιλογή του καταλληλότερου χώρου περιλαμβάνονται επίσης η δυνατότητα πρόσβασης των ΑΜΕΑ, ο καλός κλιματισμός των αιθουσών, η ύπαρξη τουαλετών κ.ά.

Η τελική απόφαση ωστόσο αναμένεται να ληφθεί τις επόμενες ημέρες από τη γενική γραμματεία πολιτικής προστασίας ενώ και η περιφέρεια έχει καταθέσει τις δικές της προτάσεις που αφορούν το ΕΑΚ, το οικόπεδο ΓΟΚ στην περιοχή του Εμπορικού, τις εγκαταστάσεις του Παλαιού ΚΤΕΛ και αυτές του Κερκυραϊκού Γυμναστικού Συλλόγου στο κέντρο της πόλης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος