Κέρκυρα:”Όλοι μαζί μπορούμε” και στο Δημοτικό θέατρο

Αποκαταστάθηκαν υδραυλικές βλάβες στο Δημοτικό θέατρο μετά τη νέα παρέμβαση της ομάδας “Όλοι μαζί για την Κέρκυρα” και τη συμμετοχή στη δράση, 12 εθελοντών επαγγελματιών υδραυλικών. Το επόμενο Σαββατοκύριακο θα εργαστούν εθελοντές ηλεκτρολόγοι.
Το πρώτο διήμερο της δράσης ονομάστηκε «Τολμάμε και στο δημοτικό θέατρο, επέμβαση Νο1». Τα τελευταία χρόνια για τους θεατές του δημοτικού θεάτρου υπήρχαν 4 τουαλέτες, μετά την παρέμβαση υπάρχουν για τους θεατές 10 τουαλέτες! Επίσης τα τελευταία 15 χρόνια, στα καμαρίνια για τους εκτελεστές των πολιτιστικών δρώμενων, δεν υπήρχαν τουαλέτες. Από σήμερα υπάρχουν 4 τουαλέτες και 2 ντουζιέρες με ζεστό νερό. Το επόμενο Σαββατοκύριακο θα υπάρχουν άλλες 2 τουαλέτες και άλλες 2 ντουζιέρες, όπως υπόσχεται η ομάδα. Συνολικά στον χώρο των παραστάσεων του δημοτικού θεάτρου οι 4 τουαλέτες αυξήθηκαν σε 16 και θα επαναλειτουργήσουν και 4 ντουζιέρες με ζεστό νερό. Αυτό όμως που έχει μεγαλύτερη αξία είναι το γεγονός ότι δώδεκα επαγγελματίες υδραυλικοί, με την καλή έννοια του όρου ανταγωνιστές, μη αποδεχόμενοι την κατάσταση, έγιναν μια παρέα, έγινε βοηθός ο ένας του άλλου και είπαν: όχι δεν αξίζει για την Κέρκυρα, δεν αξίζει για μας και τα παιδιά μας, αυτή η κατάσταση του δημοτικού θεάτρου και θα την αλλάξουμε !!!! και τα κατάφεραν !!!! και το γεγονός αυτό παίρνει ακόμη μεγαλύτερη αξία, λαμβάνοντας υπό όψιν και το νεαρό της ηλικίας τους !!!!
Η ομάδα που εργάστηκε αποτελείται απο:
Το συντονιστή Αριστείδη Ζαχαρό και τους Γιώργο Καμωνά, Σπύρο Κούφαλη , Μερκούρη Βασίλη, Σπύρο Τσιλιμπάρη, Σπύρο Αγάθο, Μάρκο Χειμαριό, Σωτήρη Σπιτιέρη, Γιώργο Μέλλο, Βασίλης Μελιόπουλο, Γεροχρήστο Δημήτρη, Στέφανο Σουπιώνη !!!!
Η παρέμβαση συνεχίζεται και με την συνεργασία του συνδέσμου ηλεκτρολόγων και των τεχνικών υπηρεσιών το επόμενο Σαββατοκύριακο, στην ηλεκτρολογική συντήρηση της εισόδου του Δημοτικού Θεάτρου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος