Εγκλωβισμένοι εξακολουθούν να βρίσκονται αρκετοί Έλληνες, ανάμεσά τους και Κερκυραίοι, σε Ντόχα, Ντουμπάι και Ομάν καθώς εξακολουθεί και σήμερα να ισχύει η απαγόρευση της εναέριας κυκλοφορίας.
Στη Ντόχα Κερκυραίοι βλέπουν από τα παράθυρα του ξενοδοχείου τους αναχαιτίσεις πυραύλων ενώ οι οδηγίες που παίρνουν είναι να παραμείνουν σε ασφαλές μέρος και να μην μετακινούνται.
Με την οικογένεια του στο Ομάν βρίσκεται ο Κερκυραίος Κωνσταντίνος Βραδής, ο οποίος μιλώντας στην ΕΡΤ Κέρκυρας επεσήμανε ότι έχουν επικοινωνία με το προξενείο και περιμένουν τις ανακοινώσεις των αεροπορικών εταιρειών και έχουν περιορίσει τις μετακινήσεις τους στο ελάχιστο. Από την πρώτη στιγμή φιλοξενούνται σε ξενοδοχείο στην πρωτεύουσα του Ομάν, χωρίς όμως τις αποσκευές τους ενώ περιορισμοί υπάρχουν και στη χρήση του internet.

Εικόνες-Βίντεο από Ντόχα: Στ. Κουλούρης
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος