Κέρκυρα: “Ξεκίνησε η ηχορύπανση στην παλιά πόλη” καταγγέλλουν οι μόνιμοι κάτοικοι

Το ενδεχόμενο προσφυγής στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση, καθώς και στο Συμβούλιο της Επικρατείας θα εξετάσει ο Σύλλογος Μονίμων Κατοίκων της παλιάς πόλης κατά της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, για την επέκταση του ωραρίου χρήσης της μουσικής.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν και συγκεκριμένοι κάτοικοι, που ενδιαφέρονται να συζητήσουν την προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συλλόγου Νίκο Ολύμπιο, σήμερα, ζήτησαν το καθαρογραμμένο κείμενο της απόφασης από τη γραμματεία του Δημοτικού Συμβουλίου και προς το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να συνεδριάσει το Διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου προκειμένου να συζητήσει ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις τους.
Στο μεταξύ ο κος Ολύμπιος καταγγέλλει, ότι από την Παρασκευή, που άρχισαν τα καταστήματα να εφαρμόζουν την καινούργια απόφαση, άρχισε και η παραβίαση του ορίου των 80 ντεσιμπέλ, με αποτέλεσμα να ξεκινούν οι καταγγελίες για ηχορύπανση, ενώ φαίνεται ότι η αστυνομία παρέμεινε αδρανής.

Σε κάθε περίπτωση οι κάτοικοι κάνουν υπομονή για τις μέρες των γιορτών και κατόπιν θα ξεκινήσει “βροχή” καταγγελιών για ηχορύπανση.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος