Κέρκυρα: Βιασμό από αλλοδαπό εργαζόμενο σε ξενοδοχείο κατήγγειλε 21χρονη Βρετανίδα

Σε καταγγελία για βιασμό προχώρησε μία Βρετανίδα τουρίστρια είκοσι ενός ετών η οποία διέμενε σε ξενοδοχείο στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου Πάγων στη βορειοδυτική Κέρκυρα.

Ο βιασμός φέρεται να έγινε το μεσημέρι της Κυριακής και η καταγγελία κατατέθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Παλαιοκαστριτών το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Πληροφορίες αναφέρουν πώς από την πρώτη στιγμή η αστυνομία αναζητούσε το φερόμενο ως δράστη τόσο στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου όσο και ευρύτερα στη βορειοδυτική Κέρκυρα, δείχνοντας φωτογραφία του σε κατοίκους και τουριστικούς επιχειρηματίες, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχει εντοπιστεί.

Καθώς πλέον έχει περάσει η προθεσμία του αυτοφώρου, σχηματίζεται δικογραφία για την υπόθεση αλλά και συνεχίζεται η αναζήτηση του αλλοδαπού, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν εργαζόμενος στο ξενοδοχείο που διέμενε η 21χρονη.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος