Κέρκυρα: Τον Οκτώβριο το “urban trail”

Ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας, σε συνεργασία με το «Corfu Mountain Trail» και την Τοπική Επιτροπή ΣΕΓΑΣ, προγραμματίζουν τη διοργάνωση αγώνων δρόμου αστικού πεδίου «urban trail», το Σάββατο 10 Οκτωβρίου στις 17.00, στο Ιστορικό Κέντρο της πόλης.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, που αφορά την οργανωμένη και συστηματική διοργάνωση μιας ετήσιας αθλητικής συνάντησης, περιλαμβάνει επιλεγμένες διαδρομές μέσα στον αρχιτεκτονικό ιστό της παλιάς πόλης, και πραγματοποιείται με την υποστήριξη των πολιτιστικών, αθλητικών και εθελοντικών συλλόγων και φορέων.

Με αφετηρία τα ανάκτορα των Αγίων Μιχαήλ και Γεωργίου και τερματισμό το «Λιστόν», το πρόγραμμα περιλαμβάνει: περιπατητική διαδρομή 6,5 χιλιομέτρων και αγώνες δρόμου 6,5  και 14 χιλιομέτρων αντίστοιχα. Να σημειωθεί ότι θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα για την ασφαλή  διεξαγωγή των αγώνων, σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών επιστημόνων-συνεργατών του ΣΕΓΑΣ, με βάση τα επιδημιολογικά δεδομένα και τις υποδείξεις της Υγειονομικής Επιτροπής της ΓΓΑ.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά  η αρμόδια αντιδήμαρχος, Χρυσούλα Τόμπρου: “Ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας, για πρώτη φορά, συνενώνει όλες τις συλλογικότητες σε μια κοινή προσπάθεια για την καθιέρωση ενός ετησίου αθλητικού γεγονότος  πανευρωπαϊκής εμβέλειας”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος