Κέρκυρα: Την Πέμπτη η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ

Η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18/5 στις 19:30 στον πεζόδρομο Γεωργίου Θεοτόκη (Πόρτα Ριάλα) με ομιλητή τον Νίκο Σοφιανό μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ.

Αυτό ανακοίνωσε η Τομεακή Επιτροπή Κέρκυρας του ΚΚΕ απευθύνοντας πλατύ μαχητικό κάλεσμα συμμετοχής.

Το πραγματικό δίλημμα μπροστά στις εκλογές, σημειώνει, είναι πόσο δυνατός θα είναι ο λαός απέναντι στην οποιαδήποτε αντιλαϊκή κυβέρνηση. Αυτό κρίνεται από τη λαϊκή πρωτοβουλία και δράση, από την οργάνωση των εργαζόμενων, από το πόσο ψηλά θα είναι το ΚΚΕ για να μπορέσουμε να αποτρέψουμε νέα αντιλαϊκά μέτρα, να πάρουμε ανάσες ανακούφισης. 

Το μόνο πραγματικά καλό που μπορεί να βγει για τον λαό μας από αυτές τις εκλογές, είναι να είναι πολύ πιο δυνατό το ΚΚΕ και όσο πιο αδύναμα και φοβισμένα τα κόμματα του κεφαλαίου, η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ και τα «συμπληρώματά» τους. Η σταθερότητα που μας διαφημίζουν, σημαίνει απόλυτη αστάθεια για τις ζωές μας. Η εμπειρία όλων μας το έχει αποδείξει.

Την 21η Μάϊου μπορεί να γίνει ένα σημαντικό βήμα μπροστά. Να ενισχυθεί όσο πιο πολύ γίνεται το ΚΚΕ, για να δυναμώσει η αισιοδοξία, η ελπίδα και το πιο σημαντικό, να ανοίξουμε τον δρόμο της ανατροπής, τον δρόμο της πραγματικής προόδου που έχει ανάγκη ο λαός. 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος