Κέρκυρα: Τετάρτη η κηδεία του 17χρονου Αχιλλέα που έχασε την ζωή του σε τροχαίο

Αδόκητο θάνατο είχε 17χρονος το απόγευμα του Σαββάτου, όταν έχασε τον έλεγχο της μηχανής στην οποία επέβαινε με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με κολώνα φωτισμού στη στροφή του εμπορικού κέντρου προς το νέο λιμάνι και να τραυματιστεί θανάσιμα.

Η Εξόδιος Ακολουθία θα γίνει την Τετάρτη 20 Μαρτίου στις 15:00 στην Ιερά Μητρόπολη Κέρκυρας και η ταφή στο κοιμητήριο του Αγ. Ασωμάτου, στα Ζαχέικα Κομπιτσίου.

Ο θάνατος του μαθητή έχει απλώσει θλίψη σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα της Κέρκυρας και στο ΝΑΟΚ όπου ήταν αθλητής.

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων Πέτρος Αγγελόπουλος και ολόκληρη η εκπαιδευτική κοινότητα, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Αχιλλέα, που έφυγε τόσο πρόωρα και αναπάντεχα από τη ζωή.

Μήνυμα εξέδωσε και η ΕΛΜΕ Κέρκυρας η οποία αναφέρει ότι «εκφράζει την βαθύτατη θλίψη της για τον απροσδόκητο χαμό, του μαθητή μας, Αχιλλέα. Ο Αχιλλέας ήταν ένα χαμογελαστό και ευγενικό παιδί και η άδεια θέση του μέσα στην αίθουσα θα μας υπενθυμίζει την απώλειά του».

Σε δικό του μήνυμα, ο ΝΑΟΚ υπογραμμίζει ότι «πρόκειται για μια μαύρη μέρα για τον Σύλλογο, μια από αυτές που δε θέλεις ούτε να ακούς ούτε να σκέφτεσαι. Για όλη την οικογένεια του ΝΑΟΚ αλλά και της Ελληνικής κωπηλασίας η οδύνη είναι ανείπωτη, δε χωρά στο μυαλό, βρίσκεται πέραν από την πραγματικότητα. Ένας έφηβος, ένας αγαπημένος αθλητής μας έφυγε χθες στους δρόμους της αιωνιότητας».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος