Κέρκυρα: Συνεχίζονται τα προβλήματα από την κακοκαιρία – Διακοπές στην ηλεκτροδότηση (video)

Πλυμμηρισμένους δρόμους, κατολισθήσεις μικρής έκτασης και διακοπές στην ηλεκτροδότηση προκάλεσε η κακοκαιρία Αθηνά που πλήττει από χθες (6/10) το βράδυ την Κέρκυρα.

Παρόλα αυτά η πυροσβεστική υπηρεσία κλήθηκε να παρέμβαση σε ελάχιστες περιπτώσεις για την άντληση υδάτων και σε δυο περιπτώσεις για την κοπή δέντρων. Στην πόλη της Κέρκυρας πλημμύρισαν η Σπηλιά, το Λιστόν και ο δρόμος μπροστά από το αεροδρόμιο ενώ συσσώρευση υδάτων δημιουργήθηκε και στο δρόμο μπροστά από το τελωνείο. Την ίδια ώρα τα συνεργεία της ΔΕΗ βρίσκονται επι ποδός προκειμένου να αντιμετωπίσουν μεμονωμένες βλάβες στο δίκτυο που παρατηρούνται στο βορά και στη μέση Κέρκυρα με σημαντικότερη στην ευρύτερη  περιοχή του Αη Γόρδη.

Σήμερα  με απόφαση του αντιπεριφεριάρχη τα σχολεία πρωτοβάθμαις και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης παρέμειναν κλειστά, όπως κλειστοί ήταν και οι παιδικοί σταθμοί του δήμου

Τα πλοία στο λιμάνι είναι από νωρίς σήμερα δεμένα με τα δρομολόγια να εκτελούνται μόνο από τα κλειστού τύπου πλοία ενώ δεν κατάφεραν να προσγειωθούν το πρωί στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας 2 πτήσεις από Αθήνα και δυο από το εξωτερικό και συγκεκριμένα από Βαρσοβία και Μιλάνο. Μάλιστα στο πρωινό αεροπλάνο από Αθήνα, που επέστρεψε στο Ελ. Βενιζέλος επέβαινε και ο υποψήφιος για την προεδρεία του ΚΙΝΑΛ Α. Λοβέρδος,  ο οποίος είχε προγραμματίσει επίσκεψη σήμερα στο νησί. Αυτή τη στιγμή η κατάσταση είναι ηπιότερη ενώ οι προγραμματισμένες προσεγγίσεις στο αεροδρόμιο γίνονται κανονικά.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος