Κέρκυρα: Συναυλία της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης – Αφιέρωμα στη Μαρία Κάλλας

Στο Δημοτικό Θέατρο της Κέρκυρας θα γίνει τελικά η συναυλία της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης “ΓΚΑΛΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗ ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΑΣ”. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στις 21.00.
Τη διεύθυνση της Ορχήστρας έχει αναλάβει ο Philippe Bach και σοπράνο θα είναι η Αλεξία Βουλγαρίδου. Η εκδήλωση γίνεται στα πλαίσια του Διεθνούς Φεστιβάλ Κέρκυρας.

Το πρόγραμμα συμπεριλαμβάνει αγαπημένες άριες και γνωστά έργα του λυρικού ρεπερτορίου που, για τους περισσότερους, έχουν ταυτιστεί με την ανυπέρβλητη περσόνα της Μαρία Κάλλας.

Η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης είναι ένας από τους σημαντικότερους πολιτιστικούς φορείς της χώρας, με έντονη καλλιτεχνική δραστηριότητα και πλούσιο κοινωνικό και εκπαιδευτικό έργο.

Η διακεκριμένη σοπράνο Αλεξία Βουλγαρίδου έχοντας στο ενεργητικό της διεθνή σταδιοδρομία σε συνεργασία με σπουδαίους μαέστρους και παρουσία σε μερικές από τις μεγαλύτερες σκηνές της Ευρώπης, προσδίδει μία φρέσκια πνοή σε έργα διαχρονικά.

Την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης διευθύνει ο κορυφαίος Ελβετός μαέστρος Philippe Bach, ο οποίος έχει διευθύνει σημαίνουσες ευρωπαϊκές ορχήστρες και πολυάριθμα έργα όπερας, παρουσιάζοντας αποσπάσματα από έργα όπως ο “Nabucco” του Verdi, η “Carmen” του Bizet, η “Cavalleria Rusticana” του Mascagni και η “Madama Butterfly” του Puccini μεταξύ άλλων.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 15,00€ / Γενική είσοδος, 12,00€ / Φοιτητικό / Υπερήλικες, 8,00€ / Παιδικό,
Ελεύθερη είσοδος για ΑμεΑ
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: Στο www.corfuif.gr / Ticket Box / Είσοδος θεάτρου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος