Κέρκυρα: Συμπλοκή ανηλίκων στο κέντρο της πόλης – Στο νοσοκομείο 16χρονος (βίντεο)

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε με τραύματα  στο πρόσωπο και στα χέρια ενας 16χρονος, ο οποίος όπως κατήγγειλαν οι γονείς του ξυλοκοπήθηκε από 15χρονο στην περιοχή της πλατείας Ψυχιατρείου.

Το περιστατικό έλαβε χώρα αργά το βράδυ της Παρασκευής και καταγγέλθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο 16χρονος έχει σπάσει τη γνάθο του και είναι πιθανόν να μεταφερθεί το επόμενο διάστημα σε νοσοκομείο εκτός Κερκύρας, ώστε να υποβληθεί σε γναθοπλαστική. Φέρει επίσης τραύματα στο πρόσωπο και στα κάτω άκρα.

Όπως υποστήριξε ο πατέρας του θύματος, ο 15χρονος θύτης απείλησε τον 16χρονο πως αν καταγγείλει το περιστατικό του ξυλοδαρμού, θα πάθει χειρότερα. Θύμα και δράστης γνωρίζονταν αλλά δεν είναι σαφείς οι λόγοι του ξυλοδαρμού του 16χρονου.

Ο 15χρονος, φερόμενος ως δράστης της επίθεσης εντοπίστηκε από την αστυνομία και συνελήφθη όπως επίσης και οι γονείς του με την κατηγορία της παραμέλησης ανηλίκου. Και οι τρεις οδηγήθηκαν σήμερα στον εισαγγελέα και αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ η έρευνα από την αστυνομική διεύθυνση Κέρκυρας συνεχίζεται.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος