Κέρκυρα: Σύλληψη με 11 κιλά χασίς

Στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών για τον εντοπισμό εμπόρων ναρκωτικών, που πραγματοποιήθηκε από το μεσημέρι του Σαββάτου (06.08) έως το πρωί της Κυριακής (07.08), και μετά από την αξιολόγηση πληροφοριών, πιστοποιήθηκε η εγκληματική δράση δύο ατόμων, ενώ εξακριβώθηκε και ο χώρος απόκρυψης –κρυψώνα- των ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, συνελήφθη αλλοδαπός σε περιοχή της κεντρικής Κέρκυρας, κοντά σε σημείο με πυκνή βλάστηση, που μαζί με τον ημεδαπό συνεργό του, ο οποίος αναζητείται, το χρησιμοποιούσαν για να κρύβουν ναρκωτικές ουσίες. Τη στιγμή της σύλληψης του αλλοδαπού  εντοπίσθηκε και κατασχέθηκε συνολική ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης 11 κιλών και 829 γραμμαρίων και   ένα κινητό τηλέφωνο.

Κέρκυρα: Σύλληψη με 11 κιλά χασίς Κέρκυρα: Σύλληψη με 11 κιλά χασίς

Επίσης, στην οικία του συλληφθέντος βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 50 γραμ. και στην οικία του ημεδαπού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κοκαΐνης βάρους 15 γραμ. και ακατέργαστης κάνναβης βάρους 45 γραμμαρίων.

Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κέρκυρας.  Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος