Στην Κέρκυρα πραγματοποιούνται από σήμερα και έως το Σάββατο, μετά από πρόταση της δημάρχου Μ. Υδραίου, οι συνεδριάσεις των επιτροπών Οικονομικών και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης καθώς και του Δ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος στο Ιόνιο Βολευτήριο.
Στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης του Δ.Σ έχει ενταχθεί και η πρόταση της Δημάρχου κεντρικής Κέρκυρας για την στήριξη της λειτουργίας και της επιβίωσης των ελαιοτριβείων με ανάλογη επιδότηση στο κόστος της ενεργειακής κατανάλωσης με αυτή που χορηγήθηκε στα αρτοποιεία και στις βιομηχανίες άρτου.
“Η Κέρκυρα έχει πλέον δυνατή φωνή, δηλώνει η Μ. Υδραίου, δεν εκπροσωπείται απλά στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ αλλά αναλαμβάνει και πρωτοβουλίες. Ο Δήμος μας, μέσα από την ΚΕΔΕ, μπορεί να διεκδικεί ή να δίνει λύσεις”.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος